Home / Rheden-Regiobode / Tropische verhalen

Tropische verhalen

ROZENDAAL – Jean Pécasse is woensdag 5 december te gast in de Serre van Rozendaal. Van 1977 tot 2014 overwinterde Pécasse als klimaatvluchteling jaarlijks gemiddeld vijf maanden in Zuidoost-Azië. Vanuit zijn achtergrond als docent en beeldend kunstenaar zocht hij daar naar welke werkelijkheid schuilgaat achter de romantische façade, zoals die wordt voorgeschoteld door folders en reisgidsen. Daarom verbleef hij bij voorkeur bij de plaatselijke bevolking en slechts bij uitzondering in hotels. Zijn ervaringen verwerkte hij in zijn schilderijen en tekeningen en in gesproken columns. Woensdag komt hij vertellen in Rozendaal. Zoals elke woensdag is de Serre tussen 10.00 en 12.30 uur open voor ontmoeting en koffie. De voordracht van Jean Pécasse begint om 10.30 uur.

Lees ook

PlusBus Rheden/Rozendaal rijdt weer

RHEDEN/ROZENDAAL – PlusBus Rheden/Rozendaal is weer in bedrijf. De vrijwilligers mogen weer passagiers vervoeren, hoewel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.