Home / Doesburg-Regiobode / Training sociale vaardigheden voor kinderen

Training sociale vaardigheden voor kinderen

DOESBURG – Ward Terpstra van Ward Kindercoaching houdt een informatiebijeenkomst over zijn sociale vaardigheidstraining voor kinderen van 9 tot en met 12 jaar uit Doesburg. De bijeenkomst vindt plaats op dinsdag 22 januari van 16.00 uur tot 17.00 uur op basisschool de Wetelaar in Doesburg.

“Onze Sociale Vaardigheidstraining is een bijzonder programma, het onderscheidt zich van andere programma’s”, aldus de kindercoachingorganisatie. “Ward heeft een training ontwikkeld die naar zijn gevoel het maximale uit het kind kan halen. Door sport en spel als middel te gebruiken voelen kinderen zich eerder op hun gemak, gaan ze met plezier naar de training en kan je zonder al te veel te focussen op het ‘probleem’, toch met de hele groep aan dit ‘probleem’ werken. Door je veilig te voelen en andere toe te laten kun je samen ‘problemen’ aanpakken.”
Terpstra start met een informatiebijeenkomst om te kijken of de training geschikt is voor het kind. Na deze introductie kunnen kind en ouders beslissen of ze willen deelnemen aan het twaalf weken durende programma; de wil van het kind is hierin leidend. De informatiebijeenkomst is gratis, voor de training vraagt Ward Kindercoaching een bijdrage van 30,25 euro per deelnemer.
Opgeven kan tot en met 20 januari via info@wardkindercoaching.nl. Er kunnen maximaal twaalf kinderen deelnemen aan de training.

Ward Terpstra, tel. 06 – 37283518
info@wardkindercoaching.nl

Lees ook

Escape room in de Galluskerk

ANGERLO – Vanaf vrijdag 11 juni is er een een online escape room spelen, die …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.