Home / Nieuws / Topkunst geveild in Nieuwe Ruimte

Topkunst geveild in Nieuwe Ruimte

VELP – In Nieuwe Ruimte in Velp werd afgelopen zondag topkunst geveild door veilingmeester Kassiël Gerrits. De dag ervoor verkochten twintig professionele kunstenaars eigen kunst tegen een lage prijs. Topstukken bij de veiling waren de zeefdrukken Zaklantaarn van Jeroen Henneman en Ruimte om te Groeien van Gradus Verhaaf. Onder de hamer kwamen ook workshops en een huiskamerconcert, dat speciaal voor de koper gegeven wordt door zanger/gitarist Hans Hamers uit Nijmegen. Ook werk van Susan Haag werd verkocht. De biedingen gingen over en weer, maar de meeste aanwezigen gingen tevreden met een mooi kunstwerk naar huis.

Foto: Han Uenk

Lees ook

Vrijwilligers Speelotheek in Dieren openen enthousiast weer de deuren

DIEREN – Tot grote vreugde van de vrijwilligers heeft de Speelotheek in Dieren heeft de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.