Home / Rheden-Regiobode / Todos Lo Saben in Filmhuis

Todos Lo Saben in Filmhuis

DIEREN – Filmhuis Dieren vertoont op woensdagavond 2 januari de psychologische thriller Todos Lo Saben, waarin de verhoudingen binnen een Spaanse familie op scherp worden gezet door de vermissing van een kind. Op zaterdagavond 5 januari is de film Fantastic beasts: The Crimes of Grindelwald te zien, het vervolg op de eerste Fantastic Beasts film, welke zich afspeelt in de Parijse toverwereld. Beide films vangen aan om 20.00 uur.

Lees ook

Training Voluit Leven

REGIO – Inwoners van de gemeente Rheden kunnen dit najaar meedoen met de training Voluit …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.