Home / Belangrijk / Tien jaar kerststallenexpositie

Tien jaar kerststallenexpositie

DOESBURG – In de Sint Martinuskerk aan de Juliana van Stolberglaan 3 in Doesburg is ook dit jaar weer een kerststallen-expositie ingericht. Deze tiende editie van de kerststallenexpositie is geopend op Tweede Kerstdag, woensdag 26 december, van 11.00 tot 16.00 uur en op zaterdag 29 december van 13.00 tot 16.00 uur.

Het begon in 2005 met een kleine tentoonstelling van kerststallen in Angerlo en inmiddels is het uitgegroeid tot een grote kerststallen-expositie. Naast de grote traditionele kerststallen zijn er ook veel kleine kerstgroepen te zien, waarvan ook een aantal uit het buitenland. Zo zijn er beelden uit landen als Peru, Bolivia en de Filipijnen. De meeste kerststallen kennen een mooie geschiedenis.
De toegang tot de expositie is gratis en de koffie staat klaar. Voor de kinderen is er limonade met iets lekkers en zijn er kleurplaten. Iedereen is welkom.

Lees ook

Eerste Doesburgse Duurzame Dagen in Kindervreugd

DOESBURG – Zaterdag 4 en zondag 5 september van 11.00 tot 18.00 uur vinden de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.