Home / Doesburg-Regiobode / The Diksie Krekkers in Gasthuiskerk

The Diksie Krekkers in Gasthuiskerk

DOESBURG – Op maandag 3 december om 19.30 uur spelen in de Gasthuiskerk de Diksie Krekkers, een band die ooit werd opgericht na een optreden in de Vrolijke Frans in Brummen. De band speelt een repertoire met eigen arrangementen van bestaande stukken. De Krekkers spelen akoestisch, met een uitzondering voor de zang. Deze oude rotten brengen geïmproviseerde oude-stijl jazzmuziek met humoristische kantjes. Elke eerste maandag van de maand is het mogelijk in de foyer van de Gasthuiskerk te luisteren naar, spreken over en genieten van jazz en goed gezelschap. De entree is gratis, de drankjes niet.

www.gasthuiskerkdoesburg.nl

Lees ook

Expositie ‘Kom je spelen?’ geopend in Doesburg

DOESBURG – Zaterdag 19 juni werd de expositie ‘Kom je spelen ?’ geopend in het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.