Home / Brummen-Regiobode / Technische workshops in bibliotheek

Technische workshops in bibliotheek

BRUMMEN – De bibliotheek in Brummen biedt in de kerstvakantie twee workshops voor iedereen die wil leren programmeren. In twee uur tijd kunnen ouders met hun kind aan de slag met de modellen van Fischer-Technik. Tevens zal de Roboc@r er staan. Deelnemers maken zo kennis met onderwerpen als meten, regelen en programmeren met behulp van de Fisher-Technik modellen. De middagen zijn geschikt voor kinderen van tien tot twaalf jaar en hun ouders. De workshops vinden plaats op woensdag 2 en vrijdag 4 januari, tussen 14.00 en 16.00 uur in de bibliotheek in Brummen. Deelname kost 2,50 euro per persoon. Tickets zijn verkrijgbaar via www.bibliotheekbrummenvoorst.nl.

Lees ook

Besluitvormende vergadering raad Brummen

GEM. BRUMMEN – De vergadering van gemeenteraad van Brummen heeft donderdag 24 juni een flinke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.