Home / Rheden-Regiobode / Tarieven gemeentelijke belastingen en leges vastgesteld

Tarieven gemeentelijke belastingen en leges vastgesteld

ROZENDAAL – De gemeenteraad van Rozendaal heeft de tarieven voor gemeentelijke belastingen en leges op 11 december vastgesteld. De OZB op woningen is vastgesteld op 0,1 procent van de waarde. De afvalstoffenheffing voor een huishouden van één of meer personen is vastgesteld op 217 euro in 2019. Een huishouden van drie of meer personen betaalt 245 euro. Een extra container kost 46 euro. De rioolheffing is vastgesteld op een bedrag van 220 euro per aansluiting.

De legestarieven en de tarieven voor grafrechten worden verhoogd met 1 procent inflatiecorrectie. De volledige lijsten met legestarieven en tarieven grafrechten liggen ter inzage bij bureau burgerzaken. Een ieder kan op zijn of haar verzoek hiervan een afschrift krijgen. De gewijzigde verordeningen en tarieventabellen treden in werking op 1 januari 2019.

www.rozendaal.nl

Lees ook

Afscheid van ds. Kees Bochanen bij de Ontmoetingskerk

DIEREN – Op de prachtige zonnige zondag 13 juni heeft de protestantse gemeente Dieren afscheid …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.