Home / Doesburg-Regiobode / Tafeltennis in Doesburg

Tafeltennis in Doesburg

DOESBURG – Bij tafeltennisvereniging Drusus in Doesburg is het mogelijk recreatief of competitief een balletje te slaan. Drusus telt drie competitieteams die actief zijn bij de NTTB-afdeling Gelre en daarnaast is er nog een leuke trouwe gezellige groep recreanten. De vereniging heeft twee speelavonden; op dinsdagavond van 19.30 uur tot 23.00 uur en op donderdag van 20.00 uur tot 22.00 uur. Ook organiseert de vereniging regelmatig activiteiten voor leden. Hoogtepunt van het seizoen is het Doesburgse / Dierense kampioenschap, in de volksmond de DoeDie genoemd, waarbij wordt gestreden om het algeheel kampioenschap van Doesburg en Dieren. Wie ook eens een balletje wil slaan, is welkom drie keer gratis en vrijblijvend mee te doen op de accommodatie aan de Wilgenstraat 2 in Doesburg. Het nieuwe seizoen start op dinsdag 15 januari.

ttvdrusus@xs4all.nl

Lees ook

Kilometers druppelslang voor een Fleurige Kade in Doesburg

DOESBURG – Dankzij inzet van de bewoners, medewerking van de gemeente en financiering door diverse …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.