Home / Alle-Regiobode / Sweet Inspiration in de Vroolijke Frans

Sweet Inspiration in de Vroolijke Frans

BRUMMEN – De a capella-formatie Sweet Inspiration geeft zondag 16 december om 14.30 uur een concert in De Vroolijke Frans Brummen (Broek). De groep wordt gevormd door vijf dames uit Ellecom. Zij hebben een afwisselend repertoire met nummers van onder andere Waylon, Claudia de Breij, Duffy, Miley Cyrus, Charlotte Perrelli, Van Morrison, Tina Turner, Johnny Nash, O’gene, The Spinners, Maywood en Racoon. Met de Kerstdagen in het vooruitzicht zingen zij ook enkele nummers die passen bij deze tijd.

www.devroolijkefrans.nl
Tel. 0575 – 561719

Lees ook

Foi, Foi: Verzoapen fietse

In de vakantietied gebeurt d’r altied van alles. Ieder joar heur ik weer verhalen. Op …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.