Home / Brummen-Regiobode / Succesvolle Speculaasactie Spiker

Succesvolle Speculaasactie Spiker

EERBEEK – De pepernoten- en speculaasactie van volleybalvereniging Spiker uit Eerbeek was ook dit jaar weer een groot succes. De mini- en jeugdteams hebben erg hun best gedaan en veel pepernoten en speculaas verkocht aan familie en vrienden. Ook de senioren- en recreantenteams hebben goed ingekocht voor Sinterklaas. Dit resulteerde in een mooi bedrag om in het komende jaar weer leuke mini- en jeugdactiviteiten te organiseren. De best verkopende mini- en jeugdleden kregen een chocoladeletter als bedankje. Bij de jeugd waren dit Roos, Lara en Laura (foto) en bij de mini’s Dana, Lisan en Anouk. Ook kregen alle mini- en jeugdleden wat lekkers tijdens de training om het behaalde resultaat te vieren.

Lees ook

Iedereen mag meedoen aan Dierense Speeltuin Got Talent

Feest in Dierense Speeltuin bij opening natuurspeelplaats en viering 75-jarig bestaan DIEREN – Nog een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.