Home / Brummen-Regiobode / Succesvolle Speculaasactie Spiker

Succesvolle Speculaasactie Spiker

EERBEEK – De pepernoten- en speculaasactie van volleybalvereniging Spiker uit Eerbeek was ook dit jaar weer een groot succes. De mini- en jeugdteams hebben erg hun best gedaan en veel pepernoten en speculaas verkocht aan familie en vrienden. Ook de senioren- en recreantenteams hebben goed ingekocht voor Sinterklaas. Dit resulteerde in een mooi bedrag om in het komende jaar weer leuke mini- en jeugdactiviteiten te organiseren. De best verkopende mini- en jeugdleden kregen een chocoladeletter als bedankje. Bij de jeugd waren dit Roos, Lara en Laura (foto) en bij de mini’s Dana, Lisan en Anouk. Ook kregen alle mini- en jeugdleden wat lekkers tijdens de training om het behaalde resultaat te vieren.

Lees ook

Sportkompas wint derde Stimuleringsprijs Gelders Sportklimaat

BRUMMEN – Sportkompas heeft de derde prijs gewonnen in de Stimuleringsprijs Gelders Sportklimaat. De Brummense …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.