Home / Doesburg-Regiobode / Succesvolle Pietenactie voor goede doel

Succesvolle Pietenactie voor goede doel

DOESBURG – Zaterdag 1 december kwamen tientallen kinderen uit Doesburg en omgeving gezellig knutselen bij Staarink Warenhuis in Doesburg. De voorbereidingen waren getroffen door scouting en een team van vrijwilligers, zodat de kinderen samen met een groepje Zwarte Pieten lekker aan de slag konden gaan. Er was muziek en de kinderen konden knikkeren en touwtje springen. Veel kinderen, ouders en grootouders kwamen af op dit feestje, waarmee ook nog eens het goede doel wordt gesteund. Het geld dat deze middag is opgehaald, wordt geschonken aan Stichting Bootvluchteling op Lesbos.

Foto: Hans Wonink

Lees ook

Ik vind: Vogelvrij

SPANKEREN – Elk jaar bezoeken vele ganzen de Broekdijk in Spankeren. Nu zijn ze nog …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.