Home / Nieuws / Succesvol Dickens Festival in Velp

Succesvol Dickens Festival in Velp

VELP – Het Dickens festival in de Emmastraat van afgelopen zondag was wederom een groot succes. Duizenden bezoekers wisten de vierde editie van het festival te bereiken. Door de vele figuranten waanden bezoekers zich in de negentiende eeuw. Ook de collegeleden van de gemeente Rheden, die een bezoek brachten aan het festival, hadden zich passend gekleed. Voor jong en oud was er van alles te beleven. Zo waren er een vuurspuwer, kolensjouwers, de dorpsomroeper en zelfs Ebenezer Scrooge zélf brachten een bezoekje aan de Emmastraat. Professionele acteurs en amateurtoneelspelers maakten er onder leiding van Rhedelijk Cultureel een waar spektakel van. De regen mocht de pret niet drukken. Samen werd genoten van prachtige kerstliedjes, die werden gezongen door verschillende zangkoren en muzikanten.

Foto: Han Uenk

Lees ook

Vrijwilligers Speelotheek in Dieren openen enthousiast weer de deuren

DIEREN – Tot grote vreugde van de vrijwilligers heeft de Speelotheek in Dieren heeft de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.