Home / Nieuws / Stichting Spankeren Samen staakt activiteiten

Stichting Spankeren Samen staakt activiteiten

SPANKEREN – Voorzitter Lenie Quint van Stichting Spankeren Samen heeft besloten de activiteiten van de stichting te staken en deze op te heffen. De reden is gebrek aan tijd en bestuursleden. Om de toekomst van de duo-elektrische fiets en duo-scootmobiel te verzekeren, heeft voorzitter Lenie Quint daarom contact gezocht met de Stichting Dorpshuis Spankeren

Stichting Dorpshuis Spankeren heeft plannen om, samen met de Gemeente Rheden en Radar Uitvoering Oost, activiteiten te ontwikkelen voor mensen die in een sociaal isolement dreigen te komen. Dit sluit goed aan bij de gedachtegang van Stichting Spankeren Samen. Aangezien hiermee hetzelfde doel wordt nagestreefd, heeft het bestuur van Stichting Spankeren Samen besloten alle middelen en bezittingen, waaronder een duo-fiets Fun to Go en duo-scootmobiel Twin-Cat, over te dragen aan Stichting Dorpshuis Spankeren. In goed overleg tussen beide besturen zijn vrijwilligers benaderd en bereid gevonden de fiets en scootmobiel t te gaan beheren en de uitleen te verzorgen.
Lenie Quint van Stichting Spankeren Samen heeft afgelopen maandag symbolisch de sleutels van de fiets en scootmobiel overhandigd aan voorzitter Berry Eskes van Stichting Dorpshuis Spankeren. De duo-fiets Fun to Go en duo-scootmobiel Twin-Cat zijn vanaf heden te reserveren via Klaas Masselink, tel. 06-51746598 of Kitty de Boer, tel. 06-18027722.

Lees ook

The Singing Club en Nomadland

DIEREN – Filmhuis Dieren vertoont zondag 27 juni de film The Singing Club. Op dinsdag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.