Home / Doesburg-Regiobode / Spreekuur gebiedsambtenaar vervalt

Spreekuur gebiedsambtenaar vervalt

HUMMELO – Vanwege de kerstvakantie vervallen het maandelijkse spreekuur van de gebiedsambtenaar in Hummelo op donderdag 27 december. Eind januari/begin februari zijn de eerstvolgende spreekuren weer. Deze kondigt de gemeente tijdig aan via gemeentepagina’s en sociale media. Inwoners die in de tussentijd een gebiedsambtenaar willen spreken kunnen op www.bronckhorst.nl/gebiedsambtenaren de contactgegevens vinden. Gebiedsambtenaren zijn medewerkers van de gemeente een schakel zijn in de samenleving, tussen inwoners, maatschappelijke organisaties, bedrijven en gemeente.

Lees ook

Kilometers druppelslang voor een Fleurige Kade in Doesburg

DOESBURG – Dankzij inzet van de bewoners, medewerking van de gemeente en financiering door diverse …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.