Home / Brummen-Regiobode / Sportief wandelen in Klarenbeek heeft 750 kilometer achter de rug

Sportief wandelen in Klarenbeek heeft 750 kilometer achter de rug

KLARENBEEK – Sinds 5 november 2014 wordt er elke eerste en derde woensdag van de maand sportief gewandeld in Klarenbeek. Sinds die tijd is er ongeveer 750 kilometer gewandeld en hebben ongeveer 2300 wandelaars deelgenomen.

Elke eerste en derde woensdag van de maand worden de wandelschoenen aangetrokken voor een mooie tocht door de omgeving van Klarenbeek. Startplaats en tijd staan altijd vast: om 09.30 uur precies vertrekken de wandelaars vanaf het MFC en rond 11.15 uur zijn ze weer terug. Waar ze onderweg komen, dat ligt bijna altijd aan Frans Ganzevles, die de routes uitzet. Bij zijn afwezigheid neemt Jan Woudenberg deze taak op zich. “De mooie en rustgevende omgeving van Klarenbeek heeft zoveel te bieden”, zeggen de organisatoren. “Zo vaak horen we: goh, ik ben hier nog nooit geweest en ik woon hier al zo lang!” Tijdens de koffie achteraf wordt nog verder na- en bijgepraat.

De wandeling is bedoeld voor iedereen met een klein beetje conditie, ongeacht de leeftijd. Het motto is ‘samen uit, samen thuis’. “Bent u ook nieuwsgierig geworden en staat u te popelen om mee te doen? Kom dan gerust op de eerste of derde woensdag naar het MFC en loop mee!”, roept de organisatie op. “Er is geen enkele drempel en we gaan heel sociaal met elkaar om. Iedereen is welkom.” Aan- of afmelden is niet nodig.

Lees ook

Afscheid van ds. Kees Bochanen bij de Ontmoetingskerk

DIEREN – Op de prachtige zonnige zondag 13 juni heeft de protestantse gemeente Dieren afscheid …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.