Home / Rheden-Regiobode / Sporters (m/v) gezocht

Sporters (m/v) gezocht

DIEREN – Eén keer per week sporten, zonder de druk van een competitie? Actief bewegen, waarbij het niet in de eerste plaats gaat om de prestatie, maar vooral om lekker gezond bezig te zijn? Dat kan bij Gelre Conditietraining. Elke woensdagavond van 20.00 tot 21.30 uur wordt er getraind in de zaal achter de brandweerkazerne aan de Harderwijkerweg in Dieren. Mensen van alle leeftijden kunnen meedoen. Onder leiding van Henk Vos is er conditietraining, af en toe een potje basketbal, maar de vaste hoofdmoot is volleybal. Neem voor informatie en/of opgeven kun je terecht contact op met Henk Vos, henkgym@gmail.com of tel. 06 – 22445146.

Lees ook

PlusBus Rheden/Rozendaal rijdt weer

RHEDEN/ROZENDAAL – PlusBus Rheden/Rozendaal is weer in bedrijf. De vrijwilligers mogen weer passagiers vervoeren, hoewel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.