Home / Brummen-Regiobode / Spirituele Workshopmiddag

Spirituele Workshopmiddag

BEEKBERGEN – Op zaterdag 15 december wordt er van 14.00 uur tot 17.00 uur een spirituele workshop gehouden in het Engelenhuis aan de Lage Bergweg 41-2 in Beekbergen. Tijdens deze middag in een sfeervolle omgeving mogen levensvragen en knelpunten aan de orde komen. Met behulp van meegebrachte foto’s wordt er geoefend met helderziendheid en heldervoelendheid. Neem voor informatie contact op via tel. 06-15491010 of cordulaschulze@home.nl.

www.find-your-self.com

Lees ook

Zwaar vuurwerk aangetroffen

EERBEEK – Een 26-jarige man uit Eerbeek is woensdag 23 juni aangehouden voor handel in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.