Home / Doesburg-Regiobode / Snoeicursus appel en peer

Snoeicursus appel en peer

DOESBURG – De Stichting Behoud en Bevordering Fruitcultuur geeft op zaterdag 12 januari weer een snoeicursus. De aandacht gaat uit naar het onder de knie krijgen van de basissnoei voor appel- en perenbomen. De locatie is Museumtuin ’t Olde Ras in Doesburg. De cursus duurt van 9.30 tot 16.00 uur. ‘s Ochtends leren cursisten de theorie en na de lunch gaan ze naar buiten voor het praktijkgedeelte. De dag wordt afgesloten met een hapje en een drankje. De kosten voor deze dag zijn 35 euro per persoon. De stichting verzorgt alle lesmateriaal en de inwendige mens. “U hoeft alleen een scherpe handsnoeischaar mee te nemen,”aldus de organisatie. De Museumtuin is te vinden aan de Parallelweg Den Helder 1 in Doesburg en verkoopt ook fruitbomen waaronder reeds vruchtdragende bomen. Opgeven voor de cursus kan via tel. 06 – 51268802 of fructus@stipte.nl.

www.tolderas.nl

Lees ook

‘Tonny van het zwembad’ neemt na 26 jaar afscheid van Den Helder

DOESBURG – Compleet verrast was Tonny Lobeek woensdag 20 januari bij het zien van haar …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.