Home / Belangrijk / Snertwandeling over de Loenermark

Snertwandeling over de Loenermark

LOENEN – De boswachter van Geldersch Landschap & Kasteelen begeleidt zaterdag 5 januari een winterwandeling over de Loenermark. Tijdens de wandeling door de bossen en langs heidevelden vertelt de boswachter over de mooie omgeving. Opwarmen doen de wandelaars halverwege de tocht met een dampende kop erwtensoep. De start is om 11.00 uur op de parkeerplaats nabij de schaapskooi, gelegen aan het einde van de Droefakkers te Loenen. De wandeling duurt 2,5 uur. Deelname kost 10 euro per persoon. Donateurs betalen 5 euro. Deze kosten zijn inclusief snert. Reserveren is noodzakelijk en kan via www.glk.nl/activiteiten. Meer informatie is in te winnen bij Herman Heskamp, tel. 06-16862394 of Chris Holtslag, tel. 0313-653113.

Foto: Martijn Nugteren

Lees ook

José Wolfs neemt na 25 jaar afscheid als trainster van Sparta Brummen

BRUMMEN – Na 25 jaar heeft José Wolfs afscheid genomen als trainster bij Sparta Brummen. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.