Home / Belangrijk / Sinterklaasfeest bij OVOV

Sinterklaasfeest bij OVOV

BRUMMEN – Vorige week werd het Sinterklaasfeest gevierd bij de Onafhankelijke Vrouwen Vereniging Oeken-Voorstonden (OVOV). Nadat de tweede voorzitter Nel Dielissen de avond had geopend, konden de tachtig dames genieten van een heerlijk broodbuffet, dat door de bestuursleden zelf was verzorgd.
De recreatiezaal van Tolzicht was omgetoverd tot een waar restaurant en de tafels waren prachtig gedekt. Na afloop kregen de dames nog een heerlijk speculaaspop mee die afkomstig was van de plaatselijke bakker Teeselink. Dinsdagavond 18 december wordt in de grote zaal bij de Vroolijke Frans het Kerstfeest gevierd, aanvang 19.30 uur. Klankbeeld kunstenaar Fons Rouwhorst uit Vorden presenteert dan met gedichten, beelden en muziek een bijzonder Kerstverhaal.

Lees ook

Cultureel aanbod op Brummense basisscholen voortgezet

GEM. BRUMMEN – Het convenant Cultuureducatie, dat door alle schoolbesturen en Stichting Welzijn Brummen in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.