Home / Brummen-Regiobode / Sinterklaas op de evenwichtsbalk

Sinterklaas op de evenwichtsbalk

EERBEEK – Sint en zijn pieten brachten onlangs een bezoek aan gymnastiekvereniging Kracht en Vlugheid in Eerbeek. De kinderen moesten extra hard zingen, want de sint en zijn pieten konden de ingang van de nieuwe gymzaal niet vinden. De kinderen hebben aan de sint en zijn pieten kunnen laten zien welke kunstjes zij allemaal hebben geleerd tijdens de lessen. Sinterklaas wilde het ook wel eens proberen en samen met de kinderen en de pieten deed hij uitstekend mee. Natuurlijk konden zij niet vertrekken zonder mooie cadeaus achter te laten voor de kinderen.

www.krachtenvlugheid.eu/fotoalbum/

Lees ook

Zwaar vuurwerk aangetroffen

EERBEEK – Een 26-jarige man uit Eerbeek is woensdag 23 juni aangehouden voor handel in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.