Home / Brummen-Regiobode / Sinterklaas op bezoek bij het P@rk

Sinterklaas op bezoek bij het P@rk

BRUMMEN – Op woensdag 5 december stonden de kinderen van kindcentrum het P@rk in Brummen vol verwachting buiten op het schoolplein. Zou de Sint ook dit jaar weer op school komen? Met toeters en zwaailichten kwam de Sint de straat in rijden, hij zat in een brandweerwagen. De kinderen vonden het fantastisch.

Sinterklaas ging eerst bij het kinderdagverblijf langs. Daar zaten de kinderen in een grote kring op de Sint en zijn pieten te wachten, waar een mooie stoel voor hem klaar stond. Er werd mooi gezongen. Daarna ging zijn tocht verder naar de kinderen van de basisschool. Hij bracht elke klas een bezoekje. Naast de vele liedjes hadden er ook kinderen optredens voorbereid of lazen ze de Sint wat voor. Er werden ook tafels geoefend en de pieten kregen Engelse les. Dat moest natuurlijk beloond worden met pepernoten. Toen werd het tijd voor de cadeautjes en wat bleek die waren door de pieten verstopt in grote knutselwerken die in de gang stonden.

Sinterklaas en zijn pieten kregen even tijd om op adem te komen. Daarna gingen ze vlug de klassen van de bovenbouw langs. Daar hadden de kinderen in de ochtend hun surprises in ontvangst genomen. Een paar weken daarvoor hadden ze lootjes getrokken en waren ze druk geweest met het maken hiervan.
Na een lange dag was het tijd om de Sint en de pieten uit te zwaaien. Alle kinderen stonden klaar in de hal om Dag Sinterklaasje te zingen.

Lees ook

Vrijwilligers Speelotheek in Dieren openen enthousiast weer de deuren

DIEREN – Tot grote vreugde van de vrijwilligers heeft de Speelotheek in Dieren heeft de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.