Home / Brummen-Regiobode / Sinterklaas op bezoek bij De Vossestaart

Sinterklaas op bezoek bij De Vossestaart

HALL – Op zaterdag 1 december hebben de kinderen in Hall kunnen genieten van de intocht en een gezellig Sinterklaasfeest bij zaal Bello. Maar Sinterklaas en zijn Pieten hebben ook nog een bezoek gebracht aan de kinderen van obs de Vossestaart. Op woensdagochtend 5 december werden de kinderen uit de klassen gehaald door twee Pieten, want ze waren Sinterklaas kwijt. Eenmaal buiten aangekomen zagen de kinderen Sinterklaas met een slaapmuts op uit de caravan komen: hij had zich verslapen! De Sint bleek al vaker overnacht te hebben in Hall in de caravan die op het plein stond. In het speellokaal van de school had Sinterklaas voor kinderen van groep 1 tot en met 4 iets in het grote boek staan, er werd gezongen en gedanst met de Pieten. De kinderen mochten zelf een cadeautje uitzoeken in het Pietenwinkeltje. In groep 5 t/m 8 waren de kinderen druk geweest met mooie surprises en gedichten. Ook deze groepen kregen de Sint nog even op bezoek. Aan het eind van de ochtend werden Sinterklaas en zijn Pieten uitgezwaaid door alle kinderen.

Foto: Willeke Bobbink

Lees ook

Klankschalenconcert in Hall

HALL – Op vrijdagavond 18 juni vindt er een klankschalenconcert plaats in het buitengebied van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.