Home / Doesburg-Regiobode / Sinterklaas en de gevlogen Pieten

Sinterklaas en de gevlogen Pieten

DREMPT – Sinterklaas en zijn Pieten brachten onlangs een bezoek aan het Dorpshuis in Drempt. Hij kon niet met de boot komen, omdat het water in de IJssel zo laag staat. Gelukkig kon hij met twee van zijn belangrijke Pieten per vliegtuig komen. Echter, halverwege de vlucht bleken de Pieten verdwenen. Gelukkig kwamen ze later met een paraplu naar beneden bij het Dorpshuis. Dit tot groot vermaak van de kinderen. Toen kon het feest pas echt losgaan. Het werd een geweldige middag. Sinterklaas heeft al beloofd dat hij volgend jaar terug komt. Op 30 november om precies te zijn.

Lees ook

Eerste Doesburgse Duurzame Dagen in Kindervreugd

DOESBURG – Zaterdag 4 en zondag 5 september van 11.00 tot 18.00 uur vinden de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.