Home / Brummen-Regiobode / Sinterklaas brengt bezoek aan Tweede Stee

Sinterklaas brengt bezoek aan Tweede Stee

LOENEN – Op woensdag 5 december bracht de Sint een bezoek aan basisschool de Tweede Stee in Loenen. Hij werd al vroeg gesignaleerd op de camping voor de school aan de Reuweg. De Sint had dit jaar een caravan gehuurd. Het kampeerplekje beviel de Sint zo goed dat hij zich op 5 december versliep en gewekt moest worden door de kinderen van de Tweede Stee.

Na een rondje ochtendgymnastiek stond er een uitgebreid ontbijt klaar op school. Tijdens het ontbijt werden de avonturen van de afgelopen weken van de sint die vastgelegd waren op film getoond. Na het ontbijt ging de onderbouw onder andere pepernoten bakken en de kinderen van de bovenbouw gingen de eigen gemaakte surprises uitpakken en gedichten voorlezen. Na een gezellige ochtend ging ieder kind met een cadeau uit de schatkamer naar huis.

Lees ook

Afscheid van ds. Kees Bochanen bij de Ontmoetingskerk

DIEREN – Op de prachtige zonnige zondag 13 juni heeft de protestantse gemeente Dieren afscheid …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.