Home / Doesburg-Regiobode / Sinterklaas bezoekt Montessori Kindcentrum Anne Frank

Sinterklaas bezoekt Montessori Kindcentrum Anne Frank

DOESBURG – Woensdag 5 december heeft Sinterklaas een bezoek gebracht aan Montessori Kindcentrum Anne Frank in Doesburg. De goedheiligman werd met een brandweerwagen op het schoolplein gebracht.
Na een hartelijke ontvangst van alle 200 kinderen, hun ouders en de leerkrachten, werden de Sint en zijn pieten getrakteerd op een dans.
Alle kinderen dansten samen de Pietensamba op het gelijknamige nummer.
Sinterklaas had tijdens zijn welkomstwoord op het schoolplein oog voor het vernieuwde gebouw van Montessori Kindcentrum Anne Frank. Afgelopen zomer is het schoolgebouw grondig verbouwd en verduurzaamd. Het Kindcentrum is bijna geheel energieneutraal gemaakt.
Samen met kinderopvangorganisatie Puck en Co vormt de Anne Frankschool vanaf augustus het nieuwe Montessori Kindcentrum Anne Frank. Eenmaal binnen konden de Sint en zijn gevolg alle veranderingen aan het gebouw van dichtbij bekijken.Nadat Sinterklaas alle groepen had bezocht is hij stilletjes vertrokken om andere kinderen te bezoeken. De kinderen van het Montessori Kindcentrum gingen blij en voldaan naar huis aan het einde van de ochtend.

Lees ook

Openbare parkeerplaats De Bleek wordt uitgebreid

DOESBURG – Om te voldoen aan een toenemende parkeerbehoefte wordt parkeerplaats De Bleek in Doesburg …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.