Home / Doesburg-Regiobode / Sint in het Dorpshuis Drempt

Sint in het Dorpshuis Drempt

DREMPT – Zaterdag 1 december komt Sinterklaas in het Dorpshuis in Drempt. Iedereen is van harte welkom. De toegang is gratis. De zaal is open om 14.30 uur en het programma begint om 15.00 uur. Sinterklaas is met het vliegtuig gekomen vanwege de lage waterstand. Hij dacht dat het zo sneller zou gaan. Maar onderweg verliest hij twee belangrijke Pieten. Het Dorpshuis is omgebouwd tot een hangar. “Het ziet er weer prachtig uit”, aldus de organisatie. Zaterdagavond om 20.30 uur is er een Pietenparty, onder leiding van de Sjefkes. Ook hier is de toegang gratis.

Lees ook

DoesburgVertelt zoekt spullen van Ubbink

DOESBURG – Op de plek waar nu Gieterij Doesburg ligt startte Barend Ubbink in 1896 …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.