Home / Nieuws / Sfeervolle lichtjesavond op Heiderust

Sfeervolle lichtjesavond op Heiderust

RHEDEN – De donkere begraafplaats Heiderust in Rheden werd vrijdag sfeervol verlicht met kaarsjes, fakkels en vuurkorven. De gemeente Rheden sloeg de handen ineen met Iris & de Mol Uitvaartverzorging en Monuta Dieren en organiseerde twee herdenkingsavonden. De eerste werd eind november gehouden op de begraafplaats in Dieren en afgelopen vrijdag was er op Heiderust in Rheden gelegenheid om overledenen te herdenken. Ondanks het slechte weer maakten velen van de gelegenheid gebruik om een kaarsje aan te steken voor een dierbare. Met zang van dameskoor Colours en de bijzondere klanken van Midwinterhoorn Doesburg werd het een mooie, sfeervolle bijeenkomst.

Foto: Marc Pluim

Lees ook

Enthousiast drietal gaat voor meer kunst en cultuur in Eerbeek

EERBEEK – Ineke van Elk, Geke Luca en Henk Steinvoort hebben de handen ineen geslagen. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.