Sfeervolle Kerstzangdienst

ANGERLO – In de overvolle zaal De Meent in Angerlo werd de op zondag 23 december, net voor de Kerst, voor de 58e keer een gezamenlijke kerstzangdienst gehouden.

Op weg naar De Meent werden de bezoekers begroet met de warme klanken van de midwinterhoorns en de kerkklokken. Dominee Chris Kors probeerde via sociaal media meer vrede in de wereld te brengen. Muziekvereniging Nieuw Leven ondersteunde de bezoekers bij de samenzang van diverse bekende liederen. Het schoolkoor (zie foto) en de jeugd van Nieuw Leven hadden in drie weken tijd verschillende nieuwe kerstliederen ingestudeerd. Trio Edge en zanggroep Spontaan brachten elk op hun wijze tal van mooie kerstliederen ten gehore.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.