Home / Brummen-Regiobode / Sfeervolle Kerstmarkt bij Veluwsche Stoomtrein Maatschappij

Sfeervolle Kerstmarkt bij Veluwsche Stoomtrein Maatschappij

BEEKBERGEN – Op zaterdag 15 december vindt vanaf 11.00 uur in Beekbergen weer de sfeervolle kerstmarkt plaats van de Veluwsche Stoomtrein Maatschappij. Op die dag zijn het toch al nostalgisch ingerichte Stoomdepot en het Museumstation in Beekbergen omgetoverd tot de gezellige Veluwsche Kerstmarkt.

Het terrein is helemaal in kerstsfeer gebracht met kerstbomen, kerstverlichting, kerstversiering en vuurkorven. Te midden van meerdere statige stoomlocomotieven staan verlichte kerstkramen, waar allerlei leuke (kerst)artikelen worden aangeboden. Ook de Kerstman is aanwezig in zijn kantoor.
Voor de kleintjes is een mini-spoorbaan aangelegd, waarop zij mee kunnen rijden met een treintje. In een ouderwetse wagon hebben de Kerstman en zijn hulp-elf hun kantoor ingericht. Daar zullen zij, helemaal in kerststemming, de kleintjes graag ontvangen.

Bezoekers kunnen ook meereizen in de trein, die wordt getrokken door een stoomlocomotief. Sissend, fluitend en sfeervol verlicht rijdt de versierde stoomtrein met de kerstmarktbezoekers heen en weer tussen de kerstmarkt en station Loenen. Kaarten zijn in de voorverkoop online te bestellen via www.stoomtrein.org en op de dag zelf bij de ingang van de Veluwsche Kerstmarkt.

Lees ook

Open atelier Annie Elissen

BRUMMEN – Annie Elissen – Groot Tjooitink neemt dit jaar voor het eerst deel aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.