Home / Brummen-Regiobode / Sfeervolle binnenkerstmarkt in Hoenderloo

Sfeervolle binnenkerstmarkt in Hoenderloo

HOENDERLOO – Regen en wind hadden de kerstmarkt in Hoenderloo naar binnen gejaagd: alle kramen stonden zaterdag opgesteld in ‘t Dorpshuis. De zaal was helemaal in kerstsfeer gebracht en de stemming zat er goed in. Op de kraampjes werden de leukste kerstspulletjes aangeboden, variërend van traditionele kerstbakjes tot leuke accessoires voor in huis. Uiteraard was er allerlei lekkers verkrijgbaar en het voor de gelegenheid ingerichte binnenterras was dan ook goed gevuld. De Kerstman was present en een pianist speelde sfeervolle kerstmuziek. Vele bezoekers kwamen naar ‘t Dorpshuus, voor het mooie aanbod, maar vooral om even bij te kletsen met dorpsgenoten.

Foto: Han Uenk

Lees ook

Honderdtwintig kilo ingrediënten voor plastic soep

VELP – In maart ruimden zeven Velpenezen en een Presikhaafse zwerfvuil op in de Velperwaarden. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.