Home / Doesburg-Regiobode / Sfeervol optreden van Gerry Groot Zwaaftink

Sfeervol optreden van Gerry Groot Zwaaftink

DOESBURG – Woensdag 19 december trad in het Meulenhuus de verhalenverteller en troubadour Gery Groot Zwaafrink op. Hij verzorgde hier op uitnodiging van de historische vereniging Stad en Ambt Doesborgh een gezellige Midwinteravond. De avond stond in het teken van Kerstmis en de troubadour uit Vorden had zijn programma hierop aangepast. Gery bracht verhalen uit onze streek, afgewisseld met liedjes die bij de tijd van het jaar passen. Hij wist zijn publiek goed te boeien met zijn variatie aan verhalen, die allemaal een grappige noot bevatten, maar tevens een moraal.

Foto: Hanny ten Dolle

Lees ook

DoesburgVertelt zoekt spullen van Ubbink

DOESBURG – Op de plek waar nu Gieterij Doesburg ligt startte Barend Ubbink in 1896 …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.