Home / Doesburg-Regiobode / Sfeervol Kerstconcert in Doesburg

Sfeervol Kerstconcert in Doesburg

DOESBURG – Het Martinus Atrium in Doesburg zat op 16 december helemaal vol. Het harmonieorkest van het Muziekcorps der Voormalige Schutterij (MDVS) Doesburg hield een gezellig en sfeervol Kerstconcert.

Het orkest speelde onder leiding van dirigent Hans Hilferink vrolijke medleys van bekende kerstnummers. Daarnaast begeleidde het orkest zangeres Maria van der Post. Zij zong naast kerstliederen het prachtige sfeervolle nummer Hallelujah. Natuurlijk kwamen ook de alom bekende kerstnummers als All I Want for Christmas is You en Do They Know It’s Christmas ook langs. Tussen de stukken van het harmonieorkest zong het Molukse zangkoor Imanu’el op geheel eigen wijze kerstige nummers als First Noel en Amazing Grace.

Foto: Felix Hermanns

Lees ook

Eerste Doesburgse Duurzame Dagen in Kindervreugd

DOESBURG – Zaterdag 4 en zondag 5 september van 11.00 tot 18.00 uur vinden de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.