Home / Rheden-Regiobode / Schrijfactie van Amnesty International

Schrijfactie van Amnesty International

Schrijfactie van Amnesty International

VELP – 10 December is de Dag van de Rechten van de Mens. Rond deze dag komen wereldwijd honderdduizenden mensen in actie. Zij schrijven brieven naar autoriteiten van verschillende landen, voor mensen die onrecht is aangedaan. Mensen die gevangenzitten omdat ze opkomen voor de rechten van anderen, die worden gemarteld omdat ze voor hun mening uitkomen of die worden bedreigd om wie ze zijn. Dit jaar wordt er geschreven naar tien vrouwelijke activisten. Iedereen wordt van harte uitgenodigd om mee te schrijven. Op zaterdag 8 december wordt in de gastvrije boekhandel van Jansen & de Feijter in Velp het startsein gegeven. Om 10.00 uur schrijft burgemeester van Rheden de eerste brief. Meer informatie is te vinden op de website www.amnesty.nl.

Lees ook

Iedereen mag meedoen aan Dierense Speeltuin Got Talent

Feest in Dierense Speeltuin bij opening natuurspeelplaats en viering 75-jarig bestaan DIEREN – Nog een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.