Home / Brummen-Regiobode / Schoolvolleybaltoernooi Bruvoc was sportieve strijd

Schoolvolleybaltoernooi Bruvoc was sportieve strijd

BRUMMEN – Dertien teams uit groep vijf en zes van vijf verschillende basisscholen in de gemeente Brummen streden op woensdag 21 november om het kampioenschap in het schoolvolleybaltoernooi van Bruvoc. En gestreden werd er.

Tijdens de wedstrijden bleek dat de volleybaltrainingen, die de kinderen twee weken lang kregen tijdens de gymlessen op school, hun vruchten afwierpen. Vangen, gooien, draaien en soms zelfs passen en opslaan, alle facetten van het mini-volleybal niveau 2 kwamen aan de orde. Al tijdens de volleyballessen bleek dat de kinderen over een enorme dosis enthousiasme en fanatisme beschikken en dat was ook duidelijk terug te zien in alle wedstrijden.

Vanwege het grote aantal deelnemers, maar liefst zeventig kinderen, waren de teams onderverdeeld in twee verschillende poules en konden er maar liefst zes bekers verdiend worden. In de groep 5-poule werd het team van De Vossestaart uit Hall ongeslagen winnaar, gevolgd door de Oecumenische school 1 en Pancratiusschool 3. De uitslagen in de groep 6-poule lagen heel dichtbij elkaar. Isingsschool 2 won de grootste beker, Oecumenische school 2 werd tweede en Pancratiusschool 5 eindigde het toernooi met een mooie derde plaats.

www.bruvoc.nl

Lees ook

55Plus Soos moet nog even wachten

LOENEN – Bij het ontmoetingscentrum De Bruisbeek in Loenen is met ingang van 7 juni …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.