Home / Brummen-Regiobode / Schik in bloemschikken

Schik in bloemschikken

BRUMMEN – Twintig gasten en vijf vrijwilligers van Zonnebloem Brummen vulden op 10 december de recreatiezaal van de Molenhorst in Brummen voor een bijeenkomst bloemschikken. Tussen de groene coniferen en allerlei kerstattributen werden onder de bezielende leiding van twee ‘groenjuffen’ de leukste kerstsierstukjes gemaakt. Niet één was hetzelfde, ondanks het gebruik van dezelfde materialen. Natuurlijk was er ook tijd voor een kopje koffie met krentewegge, waarbij ook even gezellig bijgepraat kon worden. Trots togen de gasten met hun bloemstukjes huiswaarts. De Zonnebloemafdeling Brummen heeft ook voor volgend jaar weer veel leuke activiteiten in petto.

Lees ook

Afscheid van ds. Kees Bochanen bij de Ontmoetingskerk

DIEREN – Op de prachtige zonnige zondag 13 juni heeft de protestantse gemeente Dieren afscheid …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.