Home / Doesburg-Regiobode / SamenLoop voor Hoop Doesburg zoekt organisatietalent

SamenLoop voor Hoop Doesburg zoekt organisatietalent

DOESBURG – In september 2019 wordt in Doesburg een SamenLoop voor Hoop gehouden. Tijdens deze 24-uurswandelestafette wordt er geld ingezameld voor KWF Kankerbestrijding.

Iedereen die hart heeft voor KWF en zich als vrijwilliger wil inzetten, kan zich aanmelden. Sinds de oprichting van KWF zijn de overlevingskansen voor patiënten meer dan verdubbeld. De wetenschap begrijpt inmiddels veel beter hoe kanker werkt. Om meer onderzoek mogelijk te maken, wordt er tijdens de SamenLoop geld ingezameld voor kankeronderzoek. De 24 uur staat daarbij symbool voor de strijd tegen kanker, die immers ook 24 uur per dag doorgaat. De teamleden wisselen elkaar af op het parcours en organiseren allerlei leuke activiteiten.

Voor de SamenLoop in Doesburg zijn diverse vrijwilligers nodig. Zo zijn commissieleden nodig die samen zorgen dat het evenement op rolletjes loopt en dat er zoveel mogelijk mensen meewandelen of komen kijken. Ieder commissielid heeft zijn eigen aandachtsgebied, bijvoorbeeld communicatie, sponsoring, logistiek of teamwerving.
Wie meer wil weten over de SamenLoop is van harte welkom op de informatieavond op dinsdag 11 december om 19.30 uur in Stadsbierhuys de Waag in Doesburg. Vooraf aanmelden is gewenst. Neem voor meer informatie en aanmelding contact op met Jan Luc Kobes via tel. 06 – 55480717 of e-mail jkobes@kwf.nl.

Lees ook

DoesburgVertelt zoekt spullen van Ubbink

DOESBURG – Op de plek waar nu Gieterij Doesburg ligt startte Barend Ubbink in 1896 …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.