Home / Brummen-Regiobode / RTV Apeldoorn komt naar Loenen

RTV Apeldoorn komt naar Loenen

LOENEN – RTV Apeldoorn, de lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn, gaat regelmatig met haar programma’s de uitgestrekte gemeente in. Op diverse locaties worden dan de progamma’s rechtstreeks gepresenteerd. Zaterdag 15 december komt de uitzending vanuit Loenen.

De omroep strijkt deze dag neer in dorpscentrum De Brink voor een live-uitzending. Deze begint om 10.00 uur en gaat door tot 16.00 uur. Om 10.00 uur wordt in de grote zaal begonnen met een politiek praatje. Wethouder Nathan Stukkker is dan aanwezig met het Loenense raadslid Henk Verheul en andere vertegenwoordigers van de gemeente Apeldoorn. Veel Loenense problemen komen dan aan de orde. Verwacht wordt dat er gesproken wordt over de stand van zaken van de rondweg om Loenen, het Dorpshart, de uitkijktoren, het erfcontract tussen de gemeente Apeldoorn en het Geldersch Landschap. Daarnaast komen er nog meer onderwerpen aan de orde waar de Loenenaren opheldering over willen hebben.
Van 12.00 tot 13.00 uur is er de Proattoafel van RTV Apeldoorn. Twee Apeldoornse gasten praten met een paar Loenenaren in het Oost-Veluws dialect over wat er in Loenen allemaal gebeurt.
Van 13.00 tot 16.00 uur kunnen vertegenwoordigers van Loenense verenigingen, clubs en stichtingen zich presenteren en vertellen over hun problemen en wensen.
Het publiek is van harte welkom in deze tijdelijke radiostudio. Deze uitzending is live te volgen via de kanalen op radio en televisie bij Ziggo en KPN en via de ether op 107.1 FM.

Lees ook

Brummen krijgt budget voor energie besparen in woning

GEM. BRUMMEN – De gemeente Brummen gaat inwoners helpen bij het besparen van energie in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.