Home / Rheden-Regiobode / Rhedense nieuwjaarsreceptie in Dieren

Rhedense nieuwjaarsreceptie in Dieren

DIEREN – Het college B&W van Rheden wil graag inwoners, ondernemers, verenigingen en instellingen op maandag 7 januari van 19.30 uur tot 21.30 uur ontmoeten op de gemeentelijke nieuwjaarsreceptie. De receptie vindt plaats in de brandweergarage aan de Burgemeester Bloemersstraat 1 in Dieren.

Om 20.00 uur houdt burgemeester Carol van Eert zijn nieuwjaarstoespraak. Dorpswethouder van Dieren, Dorus Klomberg, geeft daarna een samenvatting van de Klimaatkaravaan. De Dierense Amir Ettaibi, winnaar van de internationale Global Goals Rap Challenge, zal samen met rapper Jermain Bridgewater het jaar 2019 rappend inluiden.

Met ingang van 2019 is de receptie elk jaar in een ander dorp, met een ander thema. In 2019 is het dorp Dieren en het thema is klimaat & duurzaamheid.

De parkeerruimte rond de brandweergarage is beperkt en daarom wordt aangeraden de auto (gratis) te parkeren in de parkeergarage bij het NS-station Dieren.

In verband met de organisatie is het verzoek aan belangstellenden om zich vóór 21 december op te geven door het sturen van een mail naar bestuurssecretariaat@rheden.nl onder vermelding van het aantal personen.

Lees ook

Buffet in De Smulhoek

DIEREN – De Smulhoek in de Oase in Dieren serveert zaterdag 2 oktober een Nederlands-Indisch …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.