Home / Nieuws / Rhedens koor en orkest krijgen publiek stil

Rhedens koor en orkest krijgen publiek stil

RHEDEN – Midwinterhoornblazers zorgen zondagmiddag voor een warm welkom in de Dorpskerk in Rheden. Vele belangstellenden kwamen naar het gezamenlijke kerstconcert van het Thomassen Mannenkoor en het Rhedens Fanfare Corps. Ze genoten van een prachtig programma met zowel bekende kerstliederen als minder gangbare stukken die prima in de sfeer van het jaar passen. Tijdens de wat rustiger stukken was het muisstil in de sfeervol versierde kerk, bij de vrolijke kerstnummers werd hier en daar zachtjes meegeneuried. Het jaarlijkse concert van deze twee Rhedense verenigingen is ondertussen bij velen een vast agendapunt in december en een mooie start van de kersttijd.

Foto: Roos Mensink

Lees ook

Ik vind: De macht van banken

Om mijn uitgaven beter in de gaten te houden, betaal ik mijn boodschappen met contant …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.