Home / Alle-Regiobode / RBT KAN verandert naam in Toerisme Veluwe Arnhem Nijmegen

RBT KAN verandert naam in Toerisme Veluwe Arnhem Nijmegen

REGIO – Regionaal Bureau voor Toerisme Knooppunt Arnhem Nijmegen (RBT KAN) krijgt een nieuwe naam. Vanaf 1 januari gaat de organisatie verder onder de naam Toerisme Veluwe Arnhem Nijmegen.

Om focus aan te brengen op de Veluwe en in de regio Arnhem en het Rijk van Nijmegen, geeft Toerisme Veluwe Arnhem Nijmegen de activiteiten voor deze bestemmingen vorm vanuit twee werkmaatschappijen: VisitVeluwe BV en Visit Arnhem Nijmegen BV, wat voorheen Regio Arnhem Nijmegen BV was.

Herre Dijkema, directeur RBT KAN, licht toe: “In 2006 is RBT KAN gestart als het Regionaal Bureau voor Toerisme Knooppunt Arnhem Nijmegen. De afgelopen twaalf jaar is er veel veranderd: de organisatie is gegroeid en onze activiteiten zijn verbreed. Zo hebben wij in 2015 onze werkzaamheden uitgebreid naar de Veluwe onder de naam VisitVeluwe. Onze nieuwe naam geeft op een krachtige manier uiting aan onze activiteiten voor de bestemmingen Veluwe, regio Arnhem en het Rijk van Nijmegen.”

RBT KAN zet zich in voor een betere match tussen vraag (bezoekers uit binnen- en buitenland) en aanbod (toeristische sector). Een betere match leidt tot meer bestedingen, een langer verblijf en herhaalbezoek, in de regio Arnhem, het Rijk van Nijmegen en de Veluwe. Om dit te realiseren, ontwikkelt RBT KAN, samen met zijn zevenhonderd partners uit het toeristisch bedrijfsleven en overheid, producten, diensten en campagnes rond de pijlers natuur, cultuur(historie), smaak, shoppen en relaxen. Zo verzamelt en deelt RBT KAN (zijn) kennis over (mogelijke) bezoekers, zodat het toeristische bedrijfsleven beter op de wensen van deze bezoekers kan inspelen. Ook ontwikkelt de organisatie (social media) campagnes en verzorgt het de marketingcommunicatie van grootschalige projecten, zoals Gelderland Herdenkt 2019/2020.

Lees ook

Foi, Foi: Verzoapen fietse

In de vakantietied gebeurt d’r altied van alles. Ieder joar heur ik weer verhalen. Op …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.