Home / Rheden-Regiobode / Radar Uitvoering Oost breidt uit

Radar Uitvoering Oost breidt uit

RHEDEN – Radar Uitvoering Oost, de welzijnsorganisatie voor inwoners van de gemeente Rheden en Rozendaal, breidt haar bereikbaarheid uit met de opening van een nieuw kantoor in het jonkvrouw Brantsen Centrum aan de Dorpsstraat 70 in Rheden. Vanaf 1 januari zijn de jongerenwerkers, krachtcoaches en participatiecoaches, naast de reguliere momenten in Velp, Dieren en de kleinere kernen, nu ook laagdrempeliger te vinden in Rheden. Maar u zult hen vooral buiten het kantoor tegenkomen. Bij inwoners thuis en tijdens spreekuren in dorps- en buurthuizen zoals De Poort in Velp, De Oase in Dieren en Willem de Zwijger in Rheden.

www.radaruitvoering.nl/oost

Lees ook

The Singing Club en Nomadland

DIEREN – Filmhuis Dieren vertoont zondag 27 juni de film The Singing Club. Op dinsdag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.