Home / Doesburg-Regiobode / Raad Bronckhorst vergadert

Raad Bronckhorst vergadert

BRONCKHORST / HENGELO – De gemeenteraad van Bronckhorst vergadert donderdag 13 december over het programmaplan en de definitieve begroting voor 2019. De vergadering vindt plaats in het gemeentehuis in Hengelo en begint om 17.00 uur.
Naast de begroting wordt gesproken over de belastingverordeningen voor komend jaar, de uitvoering van de Wet sociale werkvoorziening vanaf 2020 en vragen B en W de raad in te stemmen met de gezamenlijke plannen van ProWonen en de gemeente om op de locaties Hummeloseweg 8 en Achter de Hoven 18 in Zelhem 13 levensloopbestendige woningen te bouwen. De raad wordt gevraagd een eenmalige bijdrage van 215.670 euro beschikbaar te stellen aan ProWonen voor de realisatie van de plannen in Zelhem. Onder het voorbehoud dat ook de provincie een bijdrage van 500.000 euro beschikbaar stelt uit het programma Steengoed Benutten. Meer informatie over de onderwerpen die op de agenda staan is te vinden op op www.bronckhorst.nl/gemeenteraad.
De bijeenkomst is openbaar. Inspreken is niet meer mogelijk. Dit kan tijdens commissievergaderingen. Meekijken met de vergadering kan via de app SLiMvergaderen. Via deze app zijn de agenda en vergaderstukken van de openbare verga­deringen te zien en kunnen vergaderingen live worden bekeken en achteraf terug te kijken. Dit kan ook op www.bronckhorst.nl/gemeenteraad.

Lees ook

Escape room in de Galluskerk

ANGERLO – Vanaf vrijdag 11 juni is er een een online escape room spelen, die …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.