Home / Alle-Regiobode / PvdA stelt kandidaten waterschap vast

PvdA stelt kandidaten waterschap vast

REGIO – De PvdA heeft de kandidaten voor de Waterschappen Vallei & Veluwe, Rijn IJssel en Rivierenland vastgesteld. De lijsttrekker voor Vallei & Veluwe is Mathilde Maijer uit Wageningen. Voor Rijn IJssel trekt Anna-Lena Penninx uit Silvolde de kar en voor Rivierenland staat Henk van ‘t Pad uit Leerdam bovenaan de lijst. Dat meldt de Statenfractie Gelderland van de PvdA. De volgende waterschapsverkiezingen vinden plaats op 20 maart 2019.

Lees ook

Bibliotheken openen VakantieBieb

REGIO – Van 1 juli tot en met 31 augustus is de VakantieBieb weer open. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.