Home / Brummen-Regiobode / Publieksversie begroting online

Publieksversie begroting online

Publieksversie begroting online

BRUMMEN – De gemeenteraad van Brummen heeft donderdag 22 november de programmabegroting voor het komende jaar vastgesteld. Dit is een boekwerk van 114 pagina’s met daarin een opsomming van inkomsten en uitgaven en een verzameling van doelstellingen en ambities voor het komende jaar. Hier is een verkorte versie van gemaakt, waarin in één oogopslag te zien is waar de centen in de gemeente Brummen het komend jaar naartoe gaan. Kort, bondig en begrijpelijk. Deze zogenoemde publieksversie is terug te vinden op www.brummen.nl.

Lees ook

Open atelier Annie Elissen

BRUMMEN – Annie Elissen – Groot Tjooitink neemt dit jaar voor het eerst deel aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.