Home / Alle-Regiobode / PS-Kandidaten PvdA Gelderland

PS-Kandidaten PvdA Gelderland

REGIO – Tijdens de ledenvergadering in december van PvdA Gelderland in Velp zijn de kandidaten vastgesteld voor de Provinciale Statenverkiezingen van 20 maart 2019. De lijst wordt getrokken door Peter Kerris uit Nijmegen, gevolgd door Marilyn A-Kum uit Arnhem. Op plek drie staat Dierenaar Mehmet Sahan. “Mehmet is jong, authentiek, stevig in zijn mening en maatschappelijk betrokken. Hij werkt met veel plezier in het onderwijs. Hij Is een bekende PvdA’er in de gemeente Rheden, waar hij in 2014 met voorkeurstemmen in de gemeenteraad is gekozen. Mehmet Is betrokken bij en voor mensen”, aldus de PvdA.

Lees ook

Foi, Foi: Verzoapen fietse

In de vakantietied gebeurt d’r altied van alles. Ieder joar heur ik weer verhalen. Op …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.