Home / Alle-Regiobode / Projectkoor Gospel Rythm zoekt zangers

Projectkoor Gospel Rythm zoekt zangers

ARNHEM – Woensdag 16 januari start een Projectkoor in Arnhem-Zuid, waarvoor liefhebbers van gospelmuziek uit de hele regio zich kunnen melden. Zowel ervaren zangers als beginners zijn welkom. Iedereen die gevoel voor ritme en zang heeft, kan meedoen. In een periode van vijf maanden worden verschillende authentieke gospelsongs ingestudeerd. Wekelijks vinden de repetities plaats, op de woensdagavond van 20.00 tot 22.00 uur in het sportcentrum Rijkerswoerd. Neem voor aanmelding en nadere informatie contact op via projectkoor@gospelkoordesire.nl of met Angelique Schlief, tel. 06-55723060. Het Projectkoor is een initiatief van gospelkoor Desire, dat volgend jaar dertig jaar bestaat.

Lees ook

Retrospectief: Hotel Brinkhorst in Ellecom

Ellecom had in de negentiende eeuw grote aantrekkingskracht op toeristen. Vakanties speelden zich in die …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.