Home / Nieuws / Proef de Kerstsfeer op Winkelcentrum Dieren

Proef de Kerstsfeer op Winkelcentrum Dieren

DIEREN – Proef de Kerstsfeer is de titel van het laatste evenement van het jaar, dat op zaterdag 15 december wordt aangeboden door Winkeliersvereniging Dieren. De belangrijkste ingrediënten zijn een ritje met de Kerstman, een levende kerststal met mooie verhalen en gratis warme chocolademelk en glühwein.
Daarnaast kunnen de bezoekers van het Winkelcentrum op het Callunaplein, Diderna, Semmelweisstraat en Wilhelminaweg een levende kerstboom en een ijsprinses tegen het lijf lopen, die versnaperingen en presentjes uitdelen. Kinderen mogen hun eigen kaarsenstandaard maken voor tijdens het kerstdiner. In combinatie met de sfeervol aangeklede etalages en de kerstmuziek kunnen bezoekers aan het Winkelcentrum alvast van de kerstsfeer proeven.
Dit sfeervolle evenement duurt van 13.00 tot 17.00 uur en is een bedankje van de winkeliers aan de vele consumenten die het afgelopen jaar Winkelcentrum Dieren hebben bezocht.

Lees ook

Nieuwe bestuursleden voor Rhedens Dorpsbelang

RHEDEN – Het bestuur van Rhedens Dorpsbelang gaat er anders uitzien. Er is een nieuw …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.