Home / Nieuws / Prinsenwisseling bij De Blaospiepkes

Prinsenwisseling bij De Blaospiepkes

VELP – Carnavalsvereniging De Blaospiepkes uit Velp is op 24 november van prinsenpaar gewisseld. Op deze avond is de regerende prins Henk de 1e met zijn prinses Gerda afgetreden. Na een klein half uur was het moment daar om het nieuwe prinsenpaar van de vereniging te onthullen, onder begeleiding van de raadsleden werden er twee afgedekte karren naar binnen gebracht waaruit prins Johan de 1e en prinses Diana kwamen. Na de installatie van het nieuwe prinsenpaar werd onthuld dat Ina dit jaar de Pagedame is. Hierna volgde nog een optreden van dansmarietje Alessio en een optreden als ode aan Freddie Mercury. Ook werd nog een aantal onderscheidingen door het nieuwe prinsenpaar uitgereikt. Na het officiële programma werd tot in de late uurtjes volop gehost en polonaise gelopen.

Lees ook

Afscheid van ds. Kees Bochanen bij de Ontmoetingskerk

DIEREN – Op de prachtige zonnige zondag 13 juni heeft de protestantse gemeente Dieren afscheid …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.